Vlaanderen MTB Series van start in RotemΒ πŸ‡§πŸ‡ͺ

Brian de Vries (U23) mocht als vierde opstellen en stond dus op de eerste rij. Hij had wel een redelijk goede start en kon mooi meekomen. Bij de derde klim lag het tempo net iets te hoog voor hem en daarom moest hij helaas een gaatje laten vallen. Daarna zijn eigen tempo gereden en de wedstrijd zo lekker uitgereden naar een 14de plaats.
Brian was op zich wel tevreden, ondanks dat hij last had van knie & rug. In de laatste ronde kreeg hij ook kramp in de benen. Maar overal wel lekker kunnen gassen en voor de eerste keer anderhalf uur wedstrijd ging het eigenlijk prima.
Yorick Kamphuis (U19) lootte goed op de 2de startrij en kon direct na de start bij de eerste 5 komen. In de startklim had hij meer snelheid & power en had via de linkse kant willen inhalen. Helaas remde de modder teveel af en i.p.v. plaatsen te winnen, werden er plaatsen verloren. Daarna viel er bij de trap een gaatje met het groepje, hierna heeft hij zichzelf herpakt en naar een mooie 16de plek gereden Yorick was erg tevreden met de eerste wedstrijd van het seizoen, zijn eerste seizoen bij KTM.

Jorn van der Made (U17) startte vanaf de derde startrij en kwam na de lange startklim goed naar voren in de top 8. Door zijn eigen tempo te kunnen rijden, kon hij begin tweede ronde op de derde plaats gaan rijden en heeft deze plek niet meer afgegeven πŸ₯‰.
Jorn was erg verbaasd over het behaalde resultaat. Hij vond Rotem een leuk parkoers met een grote fietsronde en kwam met een big smile over de finish.

Volgende week Dessel πŸ‡§πŸ‡ͺ

@VLEES.nu
@smcnoord
@kobofietsen
@vanderweidewolvega @snackpointdepassage
@VDLGroep vdlpostma Heerenveen @3action
@schwalbetires
@kmcchaineurope
@sportbrillenshop
@houthandelmartinrobben
@woontheater.de.eclips
@ktmbikeindustries
@hullemana
@dekinderkei
@Hooikammer Autoberging, Pechhulpverlening & Transport
@Motip Dupli Nederland
@european_aerosols.nl
@verkeersschool Henk de Vries
@riderz.nl
@bas78sb
@fransautoglans
@kalas_sportswear_benelux