Mountainbike Flanders XCO Series –
cross country (XCO) DESSEL 🇧🇪

Het was volle bak op het parkoers van Dessel.
Eerst startte de categorie ‘elites 1 &

 

2 + U23/beloften’ met 23 man aan de start, na 1 minuut startte de U19/junioren met 21 man en na vervolgens weer 1 minuut de U17/Nieuwelingen met 45 man.

U23: Brian de Vries mocht op de tweede rij opstellen en had een goede start. Het tempo lag net iets te hoog om te volgen. Hierdoor kwam hij snel alleen te rijden en heeft hij in de loop van de wedstrijd nog wel een aantal renners in kunnen halen. Met een mooi behaalde 14de plek, net als vorige week, standvastig uitgereden. Brian zijn vorm/gevoel wordt per wedstrijd beter 🚵🏼‍♂️ .

U17: Jorn van der Made mocht ook vanaf de 2de rij starten. Zat erg ingesloten bij de start, maar kon daarna wel snel naar voren komen. Toen waren de eerste 2 renners al weg. Het gevecht om plek 3 kwam op gang. Hij voelde zich sterk, maar door het snelle parcours was wegrijden niet goed mogelijk. Goed samen gewerkt wel in het groepje. Het was wel erg druk op het parcours, dat was soms best wel vervelend. Laatste ronde wel weg weten te komen en op een mooie 3de plek gefinisht 🥉. Jorn was tevreden over de vorm van de dag, erg lekker gereden en heeft het naar zijn zin gehad.

@vlees.nu
@smcnoord
@kobofietsen
@autobedrijfvanderweide @snackpointdepassage
@vdlgroep vdlpostma Heerenveen @3action
@schwalbetires
@bioracerspeedwear
@kmcchaineurope
@sportbrillenshop @houthandelmartinrobben@woontheater.de.eclips @ktmbikeindustries
@hullemana
@dekinderkei
@hooikammerberging
@motipdupli_nl
@riderz.nl
@bas78sb